Seura

KaPy Visio:

Kaikki Pelaa Hyvässä seurassa!

Haluamme olla yli 500 peeljan seura 2020 lopussa

.

KaPy Missio:

Monipuolista ja tervehenkistä jalkapalloharrastusta lapsille ja nuorille –

KaPy Arvot:

* Perinteisyys
*Tervehenkisyys
*Tavoitteellisuus

KaPy Perusstrategia:

KaPy toimii jalkapallon kasvattajaseurana mahdollistaen monipuolisen harrastusmahdollisuuden jokaiselle lapselle ja nuorelle pelaajapolun kautta

Kauklahden Pyrintö (KaPy) on Espoon vanhin suomenkielinen urheiluseura, perustettu vuonna 1914 ja keskittynyt nykyisin vain tervehenkisen ja tavoitteellisen juniorijalkapallon edistämiseen. Toiminta-alueena on lähinnä Suur-Kauklahden alue, mutta pelaajia on mukana muualtakin Espoon ja Kauniaisten alueelta. Olemme olleet jo useita vuosia Suomen Palloliiton Uudenmaan piirin pelaajamäärältään kasvavien seurojen kärkijoukossa. Toimimme rakentavassa yhteistyössä kaikkien urheiluseurojen kanssa yli lajirajojen, mutta futis on meille ykkönen.

FC Espoon kasvattajaseurana tarjoamme pelaajillemme suoran polun vaikka tavoittelemaan futisammattilaisuutta. Jos haluat mieluummin harrastaa oman aikataulusi mukaan iloista, mutta kuitenkin voitontahtoista futista koulutettujen valmentajien ohjauksessa, joukkueemme ovat valmiina sinua varten. Seurassamme jalkapallo on koko perheen iloinen harrastus ja me noudatamme Suomen Palloliiton Nuorisotoimintalinjan mukaista Kaikki Pelaa –ohjeistusta. Meillä Kaikki Pelaa Hyvässä Seurassa!

Pelaajamäärät ovat viime vuosina kasvaneet yli 400 pelaajaan ja uusia joukkueita perustamme vuosittain. Tervehenkinen ja tavoitteellinen jalkapallo on kiinnostava vaihtoehto harrastuksille ja KaPyssa se toteutuu helposti. Toiminnassamme on mukana pelaajia poikien ikäluokissa 1999 - 2011 ja tyttöjen ikäluokissa 2006-2009. Lisäksi seurassa on sekä naisten että miesten joukkueita eri ikäryhmissä ja kilpailutasoilla. Syksyllä 2017 perustetaan joukkue 2012 syntyneille pojille sekä 2010 syntyneille tytöille.

Pelaaminen KaPyssa on edullista. Seuran toimintamaksu vuonna 2016 ovat yhteensä 25€ /kk sekä jäsenmaksu 20€. Tämän päälle tulee vain Suomen Palloliiton pakolliset pelipassimaksu ja vakuutus sekä joukkueen omiin kuluihin tarvittava korvaus.

Kauismaksuun kuuluu kenttämaksut,sarjamaksut,erotuomarimaksut sekä seuranpalvelut

Aktiivisten vanhempien avulla ja talkootyöllä pystymme tarjoamaan pelaajille mahdollisuuden päästä pelaamaan menestyviin joukkueisiin ja jokainen pelaajamme kehittyy omalla tasollaan huipulle. Jatkuva valmentajiemme, joukkueenjohtajiemme ja huoltajiemme kouluttaminen seuran kustannuksella on meille itsestäänselvyys.

Meillä futis on KIVAA ja kaikki joukkueemme ovat meille edustusjoukkueita!

Emme pelkää menestymistä, mutta jokainen joukkueemme on meille edustusjoukkue ja tasa-arvoinen pelaajien kehittäminen on meille kunnia-asia. Jokainen joukkueemme haluaa menestyä ja oppia joukkuepelaamisen vaativan taidon. Pääpainopiste on kuitenkin pelaajien kehittämisessä, jotta jokainen pääsisi tasonsa mukaiselle omalle huipulleen. Kilpailullisimmat ja tavoitteellisimmat pelaajat pääsevät luonnollisesti kokeilemaan taitojaan FC Espoon ja muiden kasvattajaseurojen tilaisuuksissa ja lisävalmennuksissa.

Seuramme on valittu useina vuosina valmentajien Fortum Tutor-kehittämisprojektiin ja toteutamme Palloliiton laatujärjestelmää toiminnassamme. Panostamme siis kehittymiseen kaikilla mahdollisilla alueilla resurssiemme puitteissa.