Uusi pelaaja

TERVETULOA MUKAAN KAPYN TOIMINTAAN!

Alkuun pääset KaPyn liikuntaleikkikoulun kautta joka on suunnattu 5-vuotiaille lapsille tai liittyä suoraan mukaan ikäkausitoimintaan

Ota yhteyttä ennen ensimmäiseen harjoitukseen tuloasi ikäluokkasi vastuuhenkilöihin.

Tiedot löydät KaPy:n etusivulta valikon kohtien Joukkueet alta. Liikuntaleikkikouluun ilmoittaudutaan ilmoittautumislomakkeen kautta joka löytyy seuran sivuilta liikuntaleikkikoulun otsakkeen alta

Kaikki pelaajat tarvitsevat pelipassin. www.palloliitto.fi/palvelut/palloverkko  löytyy ohjeita pelipassin hankintaan sekä kuinka toimia vahingon sattuessa.
Palloliiton sivuilla löytyy myös pdf-muotoinen SPL:n pelipassivakuutuksen maksut ja SPL:n pelipassivakuutuksen tuoteseloste sekä AON-vakuutusturvan tiedot. Vektor Vahingonkäsittely on suomalainen Suomen Palloliiton Pelipassivakuutettujen henkilöiden urheiluvahinkojen käsittelijä.

Uuden pelaajan saapuessa joukkueen harjoituksiin on ehdottoman tärkeää huolehtia, että pelaajalla on voimassa oleva Pelipassi heti alusta alkaen. Jokaisella Kapy pelaajalla pitää olla Pelipassi, ilman Pelipassia ei voi olla joukkueen toiminnassa mukana.
Jos pelaajalla ei jostain syystä ensimmäisissä harjoituksissa Pelipassia ole, niin hän on vakuutettuna pelaajan omalla vakuutusturvalla. Joukkueenjohtajan / valmentajan tehtävänä on tämä seikka pelaajalle / pelaajan huoltajalle ilmoittaa.

Lisätietoja voit kysyä joukkueenjohtajilta ja valmentajilta.