KaPy-huppari tilattavissa

13.2.2019


Minulla on suuri ilo ja kunnia esitellä teille jokaisen harrastajan, huoltajan, valmentajan, vanhemman, paikkakuntalaisen ja serkunkumminkaiman uusi lempivaate: KaPy-huppari!

Maistiaisena myöhemmin tänä vuonna avattavan verkkokaupan valikoimasta nyt on siis mahdollista tilata huppareita ennakkotilauksena. Ensi alkuun väriä ja mallia on vain tämä yksi, verkkokauppaan saattaa sitten päätyä erilaisia tuotteita.

Homma toimii siis näin:

Joukkueenne toimihenkilö voi käydä Cafe Brunnsdalin yläkerrasta hakemassa eri kokoisia huppareita ja sopia joukkueensa kanssa esimerkiksi jotkin treenit, joissa mahdollisimman moni halukas voisi huppareita kokeilla. Toivottavaa olisi, ettei huppareita pidettäisi kuin 1-2 päivää per joukkue, ja sitten ne palautettaisiin Brunnsdaliin. Kerätkää joukkueeltanne tilaukset 28.2. mennessä, ja toimittakaa ne sähköpostilla (skannattuna tai kuvana, kunhan saa selvää) minulle. Laitetaan sitten laskut seuran puolesta suoraan tilaajille, eli joukkueilta tämä vaihe ei vaadi toimenpiteitä. Toimitan tilaukset eteenpäin 1.3. Kun hupparit saapuvat, joku joukkueen toimihenkilöistä voi noutaa koko joukkueen setin Brunnsdalista tai sovittaessa voin myös toimittaa sen jonnekin muualle, vaikkapa Mynttiin tms. TILAUSTA TEHDÄÄN ENNEN NETTIKAUPAN AUKEAMISTA VAI TÄMÄN YHDEN KERRAN, pidetään siis kiinni aikatauluista.

Hupparin hinta on 32€, ja pieni osa tästä (tilausmäärästä riippuen) menee seuran tukemiseen. Kyseessä ei ole seuran ”virallinen” edustusvaate, vaan nimenomaan vapaa-ajalle tarkoitettu tuote. Siksipä tätä voi käyttää vapaasti kuka vaan, missä vaan (paitsi niissä edustustilaisuuksissa), ja tosiaan näitä voi tilata vaikkapa koko suvulle.

Mikäli teillä herää vielä muita kysymyksiä, ei muuta kuin yhteyttä tännepäin!

Terveisin seurasta erittäin ylpeä Anna, KaPy varusteet

Terveisin,

Anna Tuure

anna.tuure@gmail.com

040-938 70 87